Referenssit2018-08-02T16:08:37+00:00

Referenssit

Balandor on auttanut asiakkaitaan monenlaisissa toimeksiannoissa. Yhden iltapäivän liiketoiminnan suunnitteluworkshop tai useamman kuukauden pituinen innovaatioiden käsittelyn kehittäminen tai tuotehallinnan ja tuotekehityksen kehittämistoimeksianto onnistuvat ammattitaidolla. Kaikille toimeksiannoille saat aina 100%:n tyytyväisyystakuun. Lue lisää asiakkaiden kommentteja alta tai katso Palvelut-osiosta lisätietoja Balandorin palveluista.

Heikki Viitanen, CEO & Co-founder, Memocate.com

“Projekti Balandorin kanssa oli meille todella hyödyllinen. Saimme sen aikana kirkastettua yrityksemme nykytilan ja mahdollisia tulevaisuuden kehityssuuntia. Aiomme jatkaa samalla polulla ja käyttää projektissa saamiamme työkaluja ja työskentelytapoja.”

Heikki Viitanen, CEO & co-founder, Memocate Oy

Tomin laaja-alaisesta kokemuksesta on ollut meille apua rekrytoinnin, tuotekehityksen ja tuotehallinnan alueilla. Suosittelen Tomin palveluita muillekin!

Jussi Koskinen, co-founder, Swap.com

“Tom on auttanut meitä kehittämään innovaatioiden käsittelyä systemaattisemmaksi sekä analysoinut yksittäisten ideoiden liiketoimintamahdollisuuksia. Työkalupakistaan Tom on meitä varten ottanut käyttöön aivoriihiä, ketteriä menetelmiä ja haastattelututkimuksia. Suosittelen Tomin palveluita muillekin kasvuhakuisille ja kekseliäille yrityksille!”

Matti Mujunen, Toimitusjohtaja, Netum Oy

“Tom kehitti meille palveluidemme esittelyä varten “projektin tehokkuusarvio tunnissa” -konseptin, joka konkretisoi Scope Manager-, Experience Service- ja Benchmarking-palveluidemme hyödyt potentiaalisille asiakkaillemme. Tom myös koeajoi konseptin kolmen potentiaalisen asiakkaan kanssa. Saimme Tomin tekemistä tehokkuusarvioista hyvää palautetta. Tom myös kirjoitti ohjeistuksen ja loi tarvittavat asiakirjapohjat, jotta tämän tutustumispalvelun tarjoaminen olisi mahdollisimman helppoa meille. Voin suositella Tomia tuotteiden ja palveluiden kehittämis- ja markkinointihankkeisiin.”

Pekka Forselius, Toimitusjohtaja, 4SUM Partners Oy