Referenssit

Balandor on auttanut asiakkaitaan monenlaisissa toimeksiannoissa. Yhden iltapäivän liiketoiminnan suunnitteluworkshop tai useamman kuukauden pituinen innovaatioiden käsittelyn kehittäminen tai tuotehallinnan ja tuotekehityksen kehittämistoimeksianto onnistuvat ammattitaidolla. Kaikille toimeksiannoille saat aina 100%:n tyytyväisyystakuun. Lue lisää asiakkaiden kommentteja alta.

”Tom on auttanut meitä kehittämään innovaatioiden käsittelyä systemaattisemmaksi sekä analysoinut yksittäisten ideoiden liiketoimintamahdollisuuksia. Työkalupakistaan Tom on meitä varten ottanut käyttöön aivoriihiä, ketteriä menetelmiä ja haastattelututkimuksia. Suosittelen Tomin palveluita muillekin kasvuhakuisille ja kekseliäille yrityksille!”

Matti Mujunen, Toimitusjohtaja, Netum Oy
Anita Ojala, Juuri Partners

Tom toimi asiantuntija-apunamme uuden sijoituskohteen analysoinnissa sekä liiketoimintasuunnitelman laatimisessa. Tom toi hankkeeseen hyödyllistä toimialaosaamista etenkin tuotejohtamisen, tuotekehityksen ja tuotteen teknisten ominaisuuksien ymmärryksen osalta ja toimi hyvänä sparrauskumppanina hanketiimille. Tomin kanssa työskenteleminen oli mutkatonta ja mielekästä, hän perehtyi hankkeeseen nopeasti ja paneutui siihen kiitettävästi. Olemme yhteistyöhön tyytyväisiä ja voimme suositella häntä vastaaviin toimeksiantoihin.

Anita Ojala, kasvusijoittaja ja osakas, Juuri Partners Oy
Peter Sazonov

Tom auttoi meitä selvittämään tuotehallinnan tilan ja pystyttämään Treamerille tuotehallintatoiminnon. Hän myös kehitti tuotekehityksen ja tuotehallinnan välistä yhteistyötä, loi yhdessä meidän kanssa Modern Agile -konseptiin perustuvan tuotekehityksen backlogin hallintamallin ja kehitti rekrytointi- ja perehdytyskäytäntöjämme. Tom on erittäin tehokas ja luotettava ja hänen kanssaan on helppo työskennellä!

Peter Sazonov, Co-founder & CEO, Treamer
Heikki Viitanen, CEO & Co-founder, Memocate.com

”Projekti Balandorin kanssa oli meille todella hyödyllinen. Saimme sen aikana kirkastettua yrityksemme nykytilan ja mahdollisia tulevaisuuden kehityssuuntia. Aiomme jatkaa samalla polulla ja käyttää projektissa saamiamme työkaluja ja työskentelytapoja.”

Heikki Viitanen, CEO & co-founder, Memocate Oy

Tomin laaja-alaisesta kokemuksesta on ollut meille apua rekrytoinnin, tuotekehityksen ja tuotehallinnan alueilla. Suosittelen Tomin palveluita muillekin!

Jussi Koskinen, co-founder, Swap.com
Thomas Höglund, DONE Enterprises Oy Ab

”Balandorin kanssa kävimme läpi startup-yrityksen keskeiset haasteet ja ratkaisut näihin. Saimme paljon tietoa ja työkaluja, esim. Lean Canvas ja Customer Development, ja harjoittelimme niitä lyhyesti. Konsultoinnin jälkeen olemme hyödyntäneet näitä menetelmiä järjestelmällisesti. Konsultointi oli erittäin hyödyllinen; minimoimme riskit ja opimme keskittymään olennaiseen. Tulevaisuudessa jatkokonsultointi olisi hyvä, jotta voisimme optimoida toimintaamme lisää. ”

Thomas Höglund, Founder, Done Enterprises Ab Oy
Jukka-Pekka Hamarila, Cauha Care Solutions Oy

Tomin kanssa asioiden sparrailu ei tuonut ainoastaan selkeyttä tekemisen prioriteetteihin – sen lisäksi syntyi positiivista energiaa ja tulevaisuuden uskoa siihen, että olemme oikealla tiellä – Tom kykeni kannustavalla tavalla näkemään vahvuutemme.

  • Yhteistyö Tomin kanssa selkeytti tilannekuvaa – mikä on tällä hetkellä tärkeätä ja mihin pitää keskittyä.
  • Vaikutuksen teki Tomin perusteellinen paneutuminen ja omistautuminen.
Jukka-Pekka Hamarila, Toimitusjohtaja, Cauha Care Solutions Oy

”Tom kehitti meille palveluidemme esittelyä varten ”projektin tehokkuusarvio tunnissa” -konseptin, joka konkretisoi Scope Manager-, Experience Service- ja Benchmarking-palveluidemme hyödyt potentiaalisille asiakkaillemme. Tom myös koeajoi konseptin kolmen potentiaalisen asiakkaan kanssa. Saimme Tomin tekemistä tehokkuusarvioista hyvää palautetta. Tom myös kirjoitti ohjeistuksen ja loi tarvittavat asiakirjapohjat, jotta tämän tutustumispalvelun tarjoaminen olisi mahdollisimman helppoa meille. Voin suositella Tomia tuotteiden ja palveluiden kehittämis- ja markkinointihankkeisiin.”

Pekka Forselius, Toimitusjohtaja, 4SUM Partners Oy
Antti Jäänvirta

”Tom on rauhallinen, positiivinen, miellyttävä ja asiantunteva. Kiitämme lämpimästi saamastamme avusta.”

Antti Jäänvirta, Toimitusjohtaja ja perustaja, Superlect
Perehdy palveluihini