Keitä yrityksen takana on?

Balandor yritys liikejohdon konsultti

Keitä yrityksen takana on?

Balandor on olemassa auttaakseen innovatiivisia yrittäjiä ja heidän tiimejään tekemään maailmasta paremman paikan.

Vahvasti verkostoituneena yhden miehen erikoisyksikkönä Balandor on aina valmiina auttamaan sinua ja yritystäsi selviytymään, onnistumaan ja menestymään.

Oma taustani on lyhyesti kuvattuna seuraava:

0
vuotta ICT-alalla
0
vuotta digitalisaatiota
0
vuotta johtoryhmissä
0
startupia
0
pörssiyhtiötä
0
vuotta hallituksissa
0
M&A seikkailua
0
projektia
0
tuotetta

Miksi ja miten Balandor syntyi?

Syksyllä 2016 unelmatyöni tuotehallinnan johtajana cleantech IoT startupissa päättyi yrityksen taloustilanteen tiukennuttua. Sain elämäni ensimmäiset potkut.

Selviydyttyäni alkujärkytyksestä huomasin palaavani kiehtovaan ja pelottavaan ajatukseen yrittäjäksi ryhtymisestä.

Olisiko minulla riittävästi kokemusta, josta voisin ammentaa apua asiakkailleni? Haluaisiko kukaan ostaa palvelujani? Osaankohan?

Halusin selvittää mahdollisuuksiani auttaa yrityksiä niiden polttavimpien kysymysten äärellä. Osallistuin Slush 2016 -tapahtumaan ja onnistuin ensimmäisenä päivänä auttamaan kahta yritystä löytämään verkostoni kautta oikeita kontakteja ja sparraamaan yhtä yritystä asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Mahdollisuus auttaa ja autettujen kiitollisuus sai minut tuntemaan iloa ja tarmoa. Olin avuksi. Olin pakahtua riemusta. Tätä halusin lisää!

Joku viisas on sanonut, ”Elämäsi kaksi tärkeintä päivää ovat päivä, jolloin synnyt ja päivä, jolloin ymmärrät, miksi.” Slushissa 2016 ymmärsin oman ammatillisen elämäni osalta, että olen olemassa auttaakseni yrittäjiä onnistumaan – ja samalla tekemään maailmasta paremman.

Perustin Balandorin, koska uskon, että voimme yhdessä tehdä maailmasta paremman hyödyntämällä teknologia-, tuote- ja palveluinnovaatiota. Voin auttaa tehokkaimmin, kun jaan tietotaitoani mentorina, strategisena neuvonantajana ja hallitusammattilaisena useammalle yritykselle.

Uskon, että pitkällä tähtäimellä kannattavin ja vaikuttavin liiketoiminta luodaan tasapainossa yrityksen, sen sidosryhmien ja ympäristön kesken. Nimi Balandor juontuu sanoista Balanced ja Advisor. Neuvonantajana etsin Win-Win -ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitani luomaan merkityksellistä, kannattavaa ja tasapainoista liiketoimintaa.

Miten Balandor toimii?

  • Kuuntelen ja kysyn ymmärtääkseni tarpeesi ja toimintaympäristösi,
  • Esitän tasapainoisia ratkaisuehdotuksia, jotka ottavat huomioon tunnistetut tarpeet, tilannetekijät, toimintaympäristön ja osapuolet,
  • Sitoudun auttamaan myös ratkaisujen toimeenpanossa sekä
  • Vahvistan Balandorin kyvykkyyksiä osaavien kumppanien – kuten Coventuresin, FiBANin ja lukuisten kokeneiden yrittäjien –  avulla.

Balandorin arvolupaus

Etsin Win-Win -ratkaisuja. Toimitan todellisia tuloksia. Haluan tyytyväisiä asiakkaita. Siksi Balandorin asiakkaana saat aina halutessasi kiinteähintaisen tarjouksen ja kaikella työllä on 100%:n tyytyväisyystakuu.

Balandorin kaikki toiminta pyrkii edistämään YK:n kestävän kehityksen tavoitteita.

Balandor lahjoittaa joka vuosi osan tuloksestaan hyväntekeväisyyteen. Lahjoituksen lisäksi käytän työaikaa valittuihin vapaaehtoistöihin. Avustustoiminnan tärkeimmät teemat ovat luonto, lapset ja nuoret, terveys ja koulutus.

Vuonna 2017 tuin Nuorisoseurajärjestön jäsenrekisterihanketta ilmaisella konsultoinnilla sekä toimin Suomen Mentorit ry:n mentorina. Vuonna 2018 jatkoin Suomen Mentoreissa ja aloitin xEdu -yrityskiihdyttämön mentorina. Vuonna 2019 autoin taas Nuorisoseuroja ja Suomen Mentoreita sekä aktivoiduin FiBANin ja Oxygen 2050 -yhteisön toiminnassa. Vuosina 2020 ja 2021 mentoroin pro-bono Helsingin alueen tuotejohtajien mentorointiohjelmassa, autoin yrittäjiä selviämään Korona-kriisistä sekä sparrasin TreeBuddyn -tiimiä heidän mainion hiilidioksidia sitovan ja luonnon monimuotoisuutta edistävän palvelunsa rahoittamisessa ja kehittämisessä.

Balandorin toiminnan arvot

Rehellisyys

Ystävällisyys

Uteliaisuus

Luottamus

Win-Win Tulokset

Lue lisää palveluistani
Katso asiakkaitteni mielipiteitä